Jeg holder foredrag om digitale og grafiske romaner

Jeg er nu med i det nye katalog fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, hvor man som skole kan søge inspiration til at invitere en forfatter eller illustrator ud og holde foredrag. Mit foredrag handler om mine digitale og grafiske romaner TAVS OG NORD.

Her er er et link til kataloget:

Jens Smærup Sørensen, der er formand for Projektstøtteudvalget skriver følgende om tiltaget:
”I Kunstfonden vil vi gerne gøre en indsats for, at endnu flere børn og unge kan få adgang til nogle personlige og vedkommende møder med litteraturen, forfatterne og illustratorerne. Derfor håber jeg, at kataloget kan nå ud til så mange skoler og daginstitutioner som muligt, og at lærere og pædagoger kan føle sig inspirerede til at sætte møder op mellem børnene og litteraturen. Vores mål med initiativet er, at flere børn og unge gennem de levende litteraturmøder bliver nysgerrige efter at gå på opdagelse i litteraturen.”