TAVS app

tavs_522d792ce2ce3_fullTAVS er fortællingen om en dreng, der forsøger at komme overens med tabet af sin tvillingebror og påbegynder en lang rejse ind i en fantastisk verden, hen imod broren og Dødens Rige. Det er en historie om identitet, ensomhed, død og kærlighed, og universet er inspireret af de japanske manga-tegneserier, Haruki Murakami og film noir. TAVS er med sit genreskabende mix af skrift, musik, still-billeder, lydkulisser og animation et fascinerende og ambitiøst bud på en ny digital skønlitteratur.

Rasmus Meislers animerede billeder og Stefan Pasborgs suggestive lydunivers er blevet skabt, så de forstærker de skiftende sindsstemninger i Camilla Hübbes roman. Fortællingen er delt op i locations, så læseren tydeligt følger den 13 årige Tavs’ desperate trip fra Tokyo til destruktionens overdrev.

App’en er blevet til som en del af forskningsprojektet Litteraturlæsning med nye medier – fra e-bog til i-bog. Projektet er støttet af Udviklings- puljen for folke- og skolebiblioteker ved Kulturministeriet.

TAVS er blevet udmærket med det eftertragtede QED, e-bog- og appkvalitetsstempel for ‘Quality, Excellence, Design’.

Pressen skrev om TAVS
“I sin nye version fremstår ”Tavs” som et særdeles interessant nybrud i dansk litteratur, en vellykket blanding af animation, lyduniverser, tekst og tegninger – helt i øjenhøjde med sin målgruppe.”  Jyllands Posten

Se traileren til TAVS app

Litteraturguide til TAVS