NORD – digital

skc3a6rmbillede-2017-08-10-kl-14-20-51.png

”Børn i Norden skal vide, at de kommer et sted fra. De skal kende norner, dværge og andre fortidsvæsner, som er en betydningsfuld del af deres kultur. Mange kender ikke de mytologiske væsner og deres egen rige kulturarv – den har vi i skyndingen glemt at give videre.” Camilla Hübbe

NORD er en digital fortælling i form af et interaktivt website, som henvender sig til børn og unge mellem 12 og 15 år.
 Projektet trækker på nordisk mytologi og Vølvens spådom. Kernen i projektet er skabelsen af en digitalt formidlet fortælling, hvis ramme og hovedplot styres af forfatter Camilla Hübbe i samarbejde med illustrator Rasmus Meisler og webbureauet Space & Time.
Fortællingen skabes specifikt til digital formidling. En væsentlig del af projektet er skabelsen af en platform for læring, interaktion og udveksling på tværs af regioner og lande. Fokus er fremtidens klima udfordringer og den fælles historie, som hænger sammen med kulturel og sproglig forståelse. Projektet bygger videre på Camilla Hübbe og Rasmus Meislers gode erfaringer med den illustrerede app roman ”TAVS”.

Den digitale fortælling NORD kan købes af folkeskoler på Gyldendal Undervisning med tilhørende undervisningsmateriale udarbejdet af phd. Ayoe Quist Henkel. Det koster 900 kr. pr. skole pr. år og anbefales til 6.-9. klassetrin.

Anskaf den digitale fortælling her:  Gyldendal.

Nord udkommer på islandsk i starten af 2019.

Læs mere

Skærmbillede 2017-03-06 kl. 10.18.01